RESEPTILÄÄKKEET

Yksilöllistä, joustavaa palvelua muiden kuulematta

Toimitamme reseptilääkkeet suoratoimituspisteessä, jossa palvelee farmaseutti, proviisori tai apteekkari. Suoratoimituspisteessä voi keskustella lääkkeen käyttöön liittyvistä asioista muiden kuulematta.

Meillä on käytössä Sfinx-interaktiotietokantaan pohjautuva yhteisvaikutusohjelma, joka vertaa nyt toimitettavia lääkkeitä aikaisemmin meidän apteekista toimitettuihin lääkkeisiin. Ohjelma huomauttaa, mikäli lääkityksessä on haitallisia yhteisvaikutuksia. Farmaseutti selvittää yhteisvaikutuksen käytännön merkityksen ja on tarvittaessa yhteydessä hoitavaan lääkäriin. Näin varmistamme lääkehoidon turvallisuutta.

Näyttämällä KELA-kortin apteekissa saat KELA-korvauksen reseptilääkkeistä. Tarkistamme aina ajankohtaiset korvaustiedot sähköisesti. Saamme näin tiedot myönnetyistä korvausnumeroista, alkuomavastuun tai lääkekaton täyttymisestä sekä myönnetystä toimeentulotuesta. Sähköisen järjestelmän ansiosta KELA-korvaus on mahdollista antaa suoraan apteekissa myös näyttämällä henkilöllisyystodistusta.

Reseptejä toimittava farmaseutti neuvoo myös itsehoitolääkkeiden ja muiden tuotteiden valinnassa ja käytössä. Halutessasi voit siis jatkaa asiointia joustavasti saman farmaseutin kanssa kuin reseptipuolella.


Reseptilääkkeet verkkoapteekissa

Reseptilääkkeiden tilaaminen verkkoapteekin kautta on mahdollista silloin, kun sinulla on käytössäsi henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset ohjelmaan tunnistautumista varten ja lisäksi sinulla on tilattavista lääkkeistä voimassa olevat sähköiset reseptit.

Reseptilääkkeitä sisältävät verkkoapteekkitilaukset käsitellään arkisin klo 12:30 - 16:00. Otathan tämän huomioon tilauksia tehdessäsi.