Remescar Eye Bags & Dark Circles (8 ML)

Uutuus
37,96 €
Tuotetta on varastossa (Toimitusaika on alle 1 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 8 ML
Tuotenumero (Muu) 2397347

Lyhyet yöunet ja stressi voivat näkyä silmänalusilla tummuutena ja turvotuksena. Tämä voi vaikuttaa alentavasti myös itsevarmuuteemme.

Remescar Eye Bags & Dark Circles -voide auttaa häivyttämään silmäpusseja ja tummia silmänalusia vain yhdellä levityskerralla päivässä. Sen vallankumouksellinen EYESYL-teknologia on kehitetty tehoamaan väsymyksen merkkeihin välittömästi. Tuotteen teho perustuu ainutlaatuiseen savimineraalien ja peptidien yhdistelmään, joka tekee ihosta kimmoisamman ja auttaa vähentämään nesteen kertymistä silmien alle.

Käyttötarkoitus:
Remescar Eye Bags & Dark Circles on kehitetty häivyttämään tummuutta ja turvotusta silmänympärysalueen herkältä iholta vain yhdellä levityskerralla päivässä.

Käyttöohjeet:
Vaihe 1. Puhdista kasvojen iho ja kuivaa se hellävaraisesti taputellen.
Vaihe 2. Annostele riisinjyvän kokoinen määrä tuotetta sormenpäähäsi. Huomioithan, että liian suuri annostelu voi vaikuttaa tuotteen imeytymiseen. Voiteen oikeanlainen annostelu takaa sen, että Remescar Eye Bags & Dark Circles toimii asianmukaisesti.
Vaihe 3. Levitä voide sormen avulla silmien alle. Aloita levitys sisänurkasta kohti ulkonurkkaa. Imeytä voide ihoon kevyesti levittämällä, kunnes voide on täysin imeytynyt.
Vaihe 4. Pysyttele ilmeettömänä 2-3 minuuttia. Tänä aikana tuote vaikuttaa ja huomaat vaikutuksen silmänympärysalueellasi (tuulettaminen vauhdittaa prosessia). Mikäli huomaat annostelleesi tuotetta liikaa, pyyhi ylimääräinen voide kostutetulla kasvopaperilla. Muistathan pestä kädet ja sulkea korkin huolellisesti käytön jälkeen.

Säilytä tuote alle 30°C lämpötilassa.

INCI:
Aqua, Magnesium Aluminium Silicate, Sodium Silicate, Butylene Glycol, Phenoxyethanol, PEG-75 Shea Butter Glycerides, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Caprylyl Glycol, CI 19140, CI 16035, Acetyl Tetrapeptide-5, Acetyl Octapeptide-3